Íme az útmutató, hogyan értheted meg jobban a nőket

Amit mindig is tudni akartál a nőkről, de ők nem árulták el neked

Egy pontos és precíz térképet adok a kezedbe, hogy jobban megértsd a női lélek rejtelmeit, motivációit és igényeit és ne értsd félre a jeleket!

Rengeteg mindennapi példán keresztül vezetlek végig a női gondolkodás és lelkület legfontosabb részein, hogy többé ne állj érthetetlenül a lemondott randi vagy a párkapcsolati zűrzavar kellős közepén!

Férj hozzá a TITOKHOZ most és mindenkorra és soha többé ne engedd ki a kezedből!

Hol ismerted eddig félre a nőket? Többé ne kövesd el ezeket a hibákat:

Ha bármelyik is igaz rád, akkor ez az anyag Neked készült

Mik okozzák az akadályokat a nőkkel való kapcsolatodban?

Segítünk megtalálni és feloldani azokat a most még tudattalan blokkokat, melyet megakadályozzák az áramló és pozitív kapcsolatot közted és a nők között.

A probléma forrása sokszor teljesen máshonnan ered, mint gondolnád......

A nőkkel  való kapcsolódásnak a blokkjait sok férfi hajlamos a nőkre, vagy saját magukra vetíteni, de ezek legtöbbször teljesen máshonnan származnak…..

Ezt mutatom meg most Neked!

A "NŐK MEGÉRTÉSE"
online mesterkurzus I.

Mennyibe kerül a
"NŐK MEGÉRTÉSE"
MESTERPROGRAM I.?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A „NŐK MEGÉRTÉSE” MESTERPROGRAM I.” anyaggal több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát.

Eddig érhető el a hatalmas kedvezmény:

nap
óra
perc
másodperc

A teljes program ára 39.700 Ft helyett most a kedvezményes héten csak 19.700 Ft !!!

Korábbi résztvevőink mesélnek, milyen fejlődésen mentek át​

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni: