Share on Facebook Tweet (Share on Twitter) Share on Linkedin Pin it (Share on Pinterest)

Infield Tréning Csomagok és árak

A következő tréning dátuma: 2018. Június 8-9-10.

Add le alul a jelentkezésedet akkor is, ha ez a dátum most nem jó és megkeresünk a következő szabad időponttal kapcsolatban! (A várólistánk átlagban 1-1,5 hónap is lehet)

 1 Napos

A tréningeket szombaton vagy vasárnap tartjuk nem egymást követő napokon, így a fejlődésed hosszabb távra szól, hiszen a tréning alkalmak között is van lehetőséged a fejlődésre (két alkalom között eltelhet 1-2 hét vagy akár 1-2 hónap is). A tréning napjai többnapos esetén egymásra épülnek, tehát a második napon ott folytatjuk veled, ahol előzőleg abbahagytuk, hogy új tudást és visszajelzéseket kapj.
Teljes óraszám 9 óra
Nappali terepoktatás 3 óra
Éjszakai terepoktatás 3 óra
Helyzetgyakorlatok női oktatóval Képzett, profi női oktatókkal gyakorlod be az ismerkedés összes lépését, hogy a terepen már tudd, mikor mit és hogyan csinálj és mondj.
3 óra
Terepgyakorlatok száma 2 db
Szociális szabadság gyakorlatok  Megtanítjuk neked és begyakoroljuk veled, hogyan érd el, hogy szabadon merj ismeretlen embereket és nőket megszólítani és velük kapcsolatba kerülni.
Önbizalomerősítő gyakorlatok  Saját magunk által az elmúlt 13 év során kifejlesztett gyakorlatokkal erősödik lépésről-lépésre az önbizalmad, a korábbi több ezer ügyfelünkhöz hasonlóan.
Testbeszéd gyakorlatok  A vonzalom egyik kulcsa a vonzó testbeszéd, melyet folyamatosan javítunk és korrigálunk benned a gyakorlatok során. Meg fogod látni, hogy pár apró változtatással mekkora sikereket lehet elérni – hiszen mi kívülről látunk téged és azonnal felfedezzük a hibákat.
Ismerkedés alapgyakorlatok (megszólítás, vonzalomkeltés, flörtölés, telefonszámszerzés)  Végigvesszük az alapgyakorlatokat: hogyan juss el egy ismeretlen nő megszólításától odaáig, hogy megadja neked a telefonszámát.
Középhaladó ismerkedési gyakorlatok  A második tréning alkalommal, személyreszabottan ott folytatjuk veled, ameddig az első nap eljutottunk. Így általában a középhaladó ismerkedési gyakorlatok jönnek, ahol már a finomságok kerülnek elő, mint a haladóbb érintések
Telefon, sms tanácsadás  Tooltip text
BÓNUSZ 30 napos utánkövető program  Konkrét gyakorlatokat adunk neked 30 napra, hogy ne állj meg a fejlődésben!
Randi tanácsadás  Helyzetgyakorlatokkal játszuk el veled a vonzó első randi forgatókönyvét, hogy felhívjuk a figyelmedet azokra a hibákra, melyeket a férfiak közel 80%-ka elkövet az első randin. Ha ezeket beépíted, akkor nagy valószínűséggel lesz második randi is! 🙂
Haladó ismerkedési gyakorlatok  A 3-4. alkalommal már nagy valószínűséggel eljutunk veled odáig, hogy a leghaladóbb stratégiákat, technikákat tanítsuk meg neked a hódításhoz, legyen szó nappali vagy éjszakai ismerkedésről. A tananyagunk egymásra épül és rengeteg olyan fortélyt és titkos módszert dolgoztunk ki a sikeres ismerkedéshez, melyeket itt és most átadunk neked (a férfiak pusztán 3 %-a ismeri csak ezeket).
Barátnő és párkapcsolati alapok  Szituációs gyakorlatokban játszod el a női oktatóval azokat a párkapcsolati buktatókat és feloldásukat, mely szinte biztosan elő fog fordulni veled, ahogyan elvégezted a tréninget és kiválasztottál magadnak egy vonzó nőt társnak.
BÓNUSZ: Profi célkitűző programterv  Online PDF oktatóanyagunk, hogyan tűzz és érd el sikeresen a céljaidat az ismerkedésben és az életben.
BÓNUSZ: Életstílus tanácsadás programterv   Online PDF oktatóanyag, melyben az életstílusod felépítéséhez adunk egy ütemtervet és kidolgozott stratégiát.
Extra kedvezmény mértéke  Minél több napra jössz hozzánk, annál nagyobb kedvezményt tudunk neked adni a teljes árból.
Ára: 59700 Ft