Share on Facebook Tweet (Share on Twitter) Share on Linkedin Pin it (Share on Pinterest)

Szeretnél végre sikereket az ismerkedésben?

Egy Szuperhatékonyan Működő, 10+ Év Alatt Kidolgozott Stratégia Álmaid Nőjének Meghódításához!

Tanuld Meg Sikeresen Megszólítani a Nőket és Vonzalmat Keltve Flörtölni!

Ez a tereptréning neked szól, ha eleged van a barátzónából és eddig nem volt elég bátorságod vagy tudásod nőket megszólítani és a terepen sikeresen ismerkedni!

Felszabadulsz, Határozottá és Lehengerlővé Válsz

Őszintén, Bátran és Megnyerően Tudsz Majd Kommunikálni Nők Társaságában!

Miért érdemes eljönnöd?

Gyakorlati Képzésünk Kihozza Belőled a Maximumot,

Magas Szintre Fejleszti az Ismerkedési és Flörtölési Képességedet!
Bombaerős módszer

hogy kapcsolataidban a megfelelő kommunikációs készségekre tehess szert!

Gyakorlatok és feladatok sorai, melyeken keresztül jobban megérted a nőket és a női-férfi kapcsolatot.

Megtanulod elengedni azt a félelmet, hogy magányos maradsz, hogy nem vagy rá képes, vagy hogy elhagy Téged a párod.

Megérted, hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak még nem tudsz róla.

Egy olyan új szemléletmódba avatlak be, mellyel a nőkhöz egy átlag feletti szinten közeledhetsz és visszautasítás helyett érdeklődést válthatsz ki.

Megismered a lépéseket, hogy a belső és külső életed a káosz és az állandó hullámvölgyek helyett egy stabilan fejlődő, pozitív pályára álljon.

Órákon át képzett, nagy tapasztalattal rendelkező női oktatók segítségével alkalmad nyílik egy teljeskörű életérzék, ritmus, tánc, kapcsolatteremtés és érzelmi intelligencia fejlődésen keresztülmenni.

Növekszik a vonzóerőd és az önérvényesítési képességed, valamint egyre jobban megéled a belső férfiasságod erejét.

A Freiwill-módszer

A Freiwill-módszer lényege a gyakorlatias, élményszerű tanulás

egy olyan pozitív, elfogadó és támogató környezetben, ahol a játékosság és a felszabadultság van a középpontban.

A speciálisan erre kidolgozott és letesztelt gyakorlatok hatására a belső fejlődési folyamatod felgyorsul, és tartósabb lesz a változás.

A férfias testbeszéd sokkal mélyebben rögzül benned, a verbális kommunikációd lazább és könnyedebb lesz. Egyszerűen olyan jól érzed magadat a vonzó női oktatók körében, mint valószínűleg még soha.

Régi visszautasítások, fájdalmak és traumák kezdenek el begyógyulni a szívedben, de nem elnyomva (mint eddig sokszor), hanem feloldva őket. Felismerve a mögöttük lévő kihívást, feladatot és erőt.

Egy megújult önmagaddal találkozol a gyakorlatok alatt, mely a friss alapot fogja szolgálni a megváltozott személyiségedhez és életedhez.

Ami itt történik az nem csoda, de mégis sokan egyfajta „belső varázslatnak” élik meg, hiszen eddig nem volt lehetőségük ilyen szintű átalakulásra.

A legfontosabb az, hogy a változás élménye a tied és azt nem veheti el már tőled senki. Magaddal viszed, és ez ad erőt majd a folytatáshoz a mindennapokban.

A több, mint 3500 férfi

akikkel eddig együtt dolgoztunk, ilyen eredményekről számoltak be:

A VIP oktatás 1-1-ben, azaz teljesen egyénileg, 100%-ig személyreszabottan történik.

A képzés magja a terepgyakorlati oktatás, ahol:

lépésről-lépésre bemutatjuk Neked az ismerkedés lépéseit és be is gyakoroljuk Veled őket!

A tréning során tapasztalt terepoktatókkal a hátad mögött gyakorlod be az új stratégiákat és aratod le az első sikereket.

Megsokszorozod a tapasztalataid ismeretlen nők megszólításában, és szakítasz a korábbi sikertelen próbálkozásaiddal! 

Nem ígérjük, hogy aznap este már barátnőd lesz, de egy nagy lépést teszel a cél felé. 

Hallgasd meg, hogy miben fejlődtek, és milyen sikereket értek el a korábbi résztvevők:

Vedd Kezedbe Életed Irányítását, és Hódítsd Meg a Hozzád Illő Nőt!

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni az InField terepképzésünk során és után:

Íme az InField Képzés Részletei

Figyelem! Képzéseinkre általában várólista van, így kérjük mielőbb add le a jelentkezésedet!

Mikor lesz a következő?

A képzést átlagban hetente hétköznap és hétvégén is, de a várólistánk miatt kérjük add le a jelentkezésedet alul mielőbb és megkeresünk a következő szabad hellyel kapcsolatban!

Hol lesz a képzés?

A képzéseket Budapesten a terepen tartjuk, ahol vonzó nőkkel tudod fejleszteni az ismerkedési és kommunikációs képességeidet. (utca, pláza, bolt, tömegközlekezés, park, bár, szórakozóhelyek)

Mennyibe kerül?

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Tréningünk a tudatos ismerkedés és párkapcsolat kulcs alapelveire fókuszál, melyeket lefordít az élet minden területére. Nálunk nem arról van szó, hogy szedjél fel valakit minden este a buliban, hanem hogy megtaláld a hozzád illő nőt. Ezen kívül mérhető és valós átalakuláson mész keresztül, amely életed több területére (párkapcsolat, karrier, emberi kapcsolatok) is pozitív hatással lesz.

V. Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára, vagy több tervre a jövőben. Ez az élő tréning nagyon intenzív. Az órák hosszúak, de gyorsan elrepülnek. A tanulásunk aktív, és nem passzív. Az időt nem ücsörögve és előadásokat hallgatva fogod tölteni, hanem interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás gyakorlatokon fogsz részt venni.

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon érdekesebbé és vonzóbbá a társa számára. Szintén megtanulnak kifejleszteni más kulcsfontosságú készségeket, mint pl.: megtanulni azt, hogy hogyan alakítson ki kapcsolatokat, hogyan legyen jó viszonya a kollégáival és hogyan váljon hatékonyabb vezetővé a munkában. A tréning végső soron arról szól, hogy kihozd magadból a legtöbbet az életed minden területén, így a párkapcsolatodban is. A karizma és a tudatosság, amit mi előhozunk belőled, jobb társsá, férfivá, vezetővé tesz Téged.

V. Bárki jöhet, egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. Számos tanulónk már szociálisan magabiztos és sikeres a vállalkozásában, valamint a magánéletében. A legfontosabb alapelvünk az elkötelezettség a folyamatos növekedés és fejlődés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig több tanulnivaló, több felfedeznivaló és több készségfejlesztő lehetőség van.

S mivel folyamatosan fejlődő férfi vagy, mindig van egy értékes hely számodra a programunkban. A Coach-aink el tudnak vinni téged – onnan, ahol most vagy, bárhol is legyen az – csillagászati helyekre. Itt a vonzástól és a randizástól kezdve a kapcsolatépítésen keresztül a vezetői készségekig mindig van helye a növekedésnek. Ez megmagyarázza, hogy miért dönt úgy sok diákunk, hogy visszatér egy második programra.

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a tréninggel, akkor jelezd felénk az első nap folyamán és a teljes összeget visszaadjuk. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.