Share on Facebook Tweet (Share on Twitter) Share on Linkedin Pin it (Share on Pinterest)

Incore tréning csomagok és árak

Válaszd ki a csomagot

és add le alul a táblázat alatt a jelentkezésedet, ha minél előbb szeretnél jönni (várólistánk átlagban 1,5 hónap)!

1 Napos

Időtartam A tréningeket szombaton vagy vasárnap tartjuk nem egymást követő napokon, így a fejlődésed hosszabb távra szól, hiszen a tréning alkalmak között is van lehetőséged a fejlődésre (két alkalom között eltelhet 1-2 hét vagy akár 1-2 hónap is). A tréning napjai többnapos esetén egymásra épülnek, tehát a második napon ott folytatjuk veled, ahol előzőleg abbahagytuk, hogy új tudást és visszajelzéseket kapj.
9 óra
Kinek érdemes ezt választania? Ha csak az alapokat szeretnéd elsajátítani, személyreszabott visszajelzést és kezdőlökést akarsz kapni.
Gyakorlatok száma Képzett, profi női oktatókkal gyakorlod be az ismerkedés összes lépését, hogy a terepen már tudd, mikor mit és hogyan csinálj és mondj.
19 gyakorlat + egyedi, személyreszabott gyakorlatok
Trénerek száma 2-3 trénerrel biztosan
Visszajelzés női oktatóktól élő interakciókból és szituációkból  Folyamatosan kapod a felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseket az erre kiképzett profi trénerektől, hogy éles helyzetben többé már ne szúrd el! Ilyen jellegű, ennyire mélyremenő oktatásra sehol nincsen példa a személyiségfejlesztésben!
Vonzó férfi alappillérek  Már pusztán 1 nap alatt elkezded megérteni a férfiasság alappilléreit, mely elengedhetetlenül fontos a belső karizmádhoz és hogy a hozzád illő nők vonzónak találjanak.
Belső, valódi önbizalom és önbecsülés erősítés  Érezni fogod, hogy a kezdeti fázis után fokról-fokra egyre nagyobb önbizalmad lesz nők körében és ha az ismerkedés kerül előtérbe. Ez az önbizalom veled marad, hiszen valódi élményeid lesznek, gyönyörű és intelligens nőkkel.
Érzelmi intelligencia fejlesztés  Gyakorlataink hatására sokkal jobban rá fogsz tudni hangolódni saját és mások érzéseire, megtanulod kifejezni a belső érzelmeidet és így társas helyzetekben sokkal jobban megérted a jeleket és képes vagy másokhoz kapcsolódni.
Gátlásfeloldó és felszabadító gyakorlatok  Szociális szabadság és gátlásoldó gyakorlatainkat úgy építettük fel, hogy kis lépésekkel haladjunk előre. Ez teszi lehetővé, hogy a félelmeid is lépésenkent kezdenek el csökkenni és ami a legfontosabb: a bátorságod és belső erőd fejlesztésére fókuszálva, idővel átléped a korábban átugorhatatlannak tűnt korlátaidat.
A nők érintése – fizikai érintkezés gyakorlatok női oktatókkal  A legtöbb férfinak fogalma sincsen, milyen érintésre vágynak a nők. Itt most A-tól Z-ig begyakoroljuk veled, mikor és hogyan érintsd meg a nőket, illetve felhívjuk a figyelmedet arra, hogyan NE tedd!
Ritmusérzék és mozgáskultúra fejlesztés  Olyan tapasztalatokat szerzel a mozgásod fejlesztésében, hogy utána a tánc vagy más egyéb ritmusos gyakorlat már nem fog gondot okozni.
(személyreszabottan, ha szükséges)
A nőkkel való ismerkedés lépései: megközelítés, flörtölés, randizás) – alapozó gyakorlatok   Végigvesszük veled rengeteg gyakorlaton és a legapróbb részletekbe menően az ismerkedés lépéseit, hogyan juthatsz el a megszólítástól egy telefonszámig, majd pedig a randiig.
(személyreszabottan, ha szükséges)
Középhaladó gyakorlatok   Jártas leszel az emberek vezetésében és irányításában, a kontroll megtartásában, belelátsz majd a társasági helyzetek dinamikájába és könnyedén be tudsz oda kapcsolódn.
Haladó gyakorlatok  Rengeteg haladó gyakorlatunk van, köztül: ismerkedési táncoktatás, haladó flörtölési és vonzalomkeltési módszerek, szexuális beszéd fortélyai, mély bizalomépítő gyakorlatok, konfliktus-kezelés és még sok minden más.
Nyilvános beszéd gyakorlatok  Az emberekben az egyik legnagyobb félelem az elutasítástól és a nyilvános beszédtől jön elő. Képzésünkben erre is kitérünk, hogyan juss ezen túl, mire figyelj, hogy képes legyél magabiztosan kiállni mások elé. Vezetőknek és kommunikációval foglalkozó embereknek nagyon ajánlott!
Határozottság erősítése gyakorlatok  Speciális gyakorlataink hatására egyre határozottabbá válsz, de ha pedig még plusz löketre van szükség, akkor konkrét testbeszéd fejlesztő feladatokat adunk neked, hogy még lehengerlőbbé válj.
Intimitás gyakorlatok  Egyedi gyakorlatokat fejlesztettünk ki az évek alatt, ahol azok belső gátlások elkezdenek lazulni, melyek korábban az intimitás kifejlődésének az útjában álltak. Sok részletet erről nem írhatok, mert mindegyik módszerünk saját és levédett. Egy a biztos: nagyon nagy hatással van a legtöbb ügyfelünkre!
Szexuális szabadság gyakorlatok  Ne félj többé kifejzeni a szexuális vágyaidat a nők iránt, segítségünkkel megtalálod ennek a megfelelő módját, hogy se túl nyálas, se túl tolakodó ne legyél. Pusztán magabiztos és vonzó.
Kedvezmény mértéke:
Ára: 59700 Ft