Share on Facebook Tweet (Share on Twitter) Share on Linkedin Pin it (Share on Pinterest)

Már Benned Van a Képesség és az Önbizalom, hogy

Magabiztos Kisugárzásod, Karizmatikus Egyéniséged és Belső Férfi Tartásod Legyen!

Nézd Meg A Videónkban, Hogyan Segítünk Ezt Gyönyörű Nőkkel Hozzád Hasonló Férfiakban a Felszínre Hozni!

Szeretnéd megszerezni a képességet, hogy:

Minden helyzetben férfi maradj?
Örökre kilépj a barátzónából?
Soha többé ne legyél papucs?

Ha Te is akarod, hogy előhozzuk a belső magabiztosságod és a karizmatikus egyéniségedet, hogy elhivatott és belső erőtől duzzadó legyél akkor jól figyelj!

10+ éve segítünk férfiak ezreinek a férfiasság, érzelmi intelligencia, társas kommunikáció és belső önbizalom fejlesztésében. Élj Te is a lehetőséggel!

„Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam, már nem érzek akkora félelmet a nőkkel szemben…”

Gergő

„Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy az ismerkedésben, párkapcsolatban…”.

Tibor

„Életem egyik legjobb gyakorlati tréningje volt azonnal használható stratégiákkal a karizmám fejlesztéséhez…”

Zoli

A kutatás és kísérletezés évei alatt kifejlesztettünk több olyan stratégiát és egy átfogó filozófiát a vonzó és karizmatikus férfivá váláshoz, mely felszabadítja a belső erőidet, hogy a vonzerődet, testbeszédedet, férfiasságodat és flörtölési eszköztáradat kibővítsd és magadhoz vonzva meg is tartsd az általad kiválasztott és hozzád illő nőt.

Hogyha meg akarod szerezni a képességet:

A stratégiánk egyszerű:

Válj karizmatikusabb férfivá és minden korábbi problémádon felülemelkedhetsz! Ehhez segít hozzá a vadonatúj tréningünk.

Részletesen bemutatjuk, mit és hogyan csinálj..

A félelmeidből erő és bátorság, a korábbi visszautasításokból és pofonokból őszinte és természetes ismerkedési képességek, a barátzónából pedig igazi, mély párkapcsolat fog kialakulni.

A belső változás külső eredményekben látszódik...

A hangodtól a meggyőződéseiden át az ismerkedési technikáidon keresztül feltérképezzük a szub és meta-kommunikációd minden részletét, aztán gondoskodunk róla, hogy felismerd és megfogalmazd, világosan lásd a lehetséges legjobb önmagad és támogatást nyújtunk, hogy véghez tudd vinni a szükséges átalakításokat a gondolkodásodban és a viselkedésedben, melynek következtében megújult önbizalommal és karizmával tudsz visszatérni a nők közé.

Mi oktatók nap, mint nap megéljük, hogy:

Gyakorlataink hatására nagyon erőteljes, pozitív változás kezdődik el benned már az első pár óra után!

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a tréninggel, akkor jelezd felénk az első nap folyamán és a teljes összeget visszaadjuk. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.

Hogyan dolgozhatunk Veled is?

Ezt fogod kapni a KarizMan InCore Tréning résztvevőjeként:

Rádöbbentünk, hogy már ott van benned az Öröm és az Erő...

Jobb férfivá válsz, melynek első pozitív hatásait azonnal megtapasztalod már a tréning kezdőnapján. Arra fókuszálva hoztuk létre a személyreszabott több napos, szuper intenzív programunkat, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el vele.

Általunk kitalált, letesztelt és ezerszer kipróbált gyakorlatok, melyek nálad is valós és hatékony átalakulást indítanak el...

A mindent felölelő gyakorlati oktatásunkon közvetlenül profi trénerek gondos felügyelete és szakértelme alatt fejlődsz.

Személyreszabott oktatásunkkal, szuperhatékonyan csak azt gyakoroljuk Veled, amire igazán szükséged van a fejlődéshez!
Több, mint 10 év alatt több 100 gyakorlatot és variációikat fejlesztettünk ki - biztosan megtaláljuk a hozzád illő kulcsot!
Az átalakulás azonnal kezdődik.

A cél nem az, hogy egy teljesen új, hamis és mesterséges személyiséggel ruházzunk fel, hanem azért dolgozunk együtt, hogy kihozzuk belőled az igazi önmagadat. Azt a mély, belső, természetes énedet, aki mindig is voltál és amit a rossz behatások, a hibáztatások, a kudarcok és a felelősség elhárítása a felszínen eltorzított és okozott rengeteg szenvedést, terhet és belső gátlásokat.

Szilárdan hisszük, hogy már meg van benned minden, ami ahhoz szükséges hogy sikeres legyél a nőknél. Ami kell neked a továbblépéshez, az egy profi tréner csapat, aki ezt képes kihozni belőled, és megtanítja számodra, hogyan alkalmazd a benned rejlő ős-tudást mesterfokon.

A tréning részei

Személyreszabott gyakorlatok a férfiasság, kommunikáció, érzelmi intelligencia és önbecsülés fejlesztéséhez

Gyakorlatok az ismerkedéshez, párkapcsolathoz, vezetői készségek fejlesztéséhez

Feltöltjük az elmédet azzal az önbizalommal, filozófiával és eszköztárral, valamint olyan készségek és stratégiák gyűjteményével, melyek segítségével:

Képes leszel megtalálni, kiválasztani és megtartani azt a nőt, hivatást és életstílust, amire mindig is vágytál!

Az út során találkozni fogsz más nagyszerű srácokkal Magyarország és Európa minden tájáról, akikkel együtt tanulhatsz és akik szintén szeretnének igazi férfivá válni. Az így létrehozott támogató csoport megsokszorozza a tapasztalataid értékét és a program után még évekig érezni fogod a pozitív hatását.

A KarizMan-módszer

Férfi segítő szakma egyik legnagyobb durranása (melyen az előző években szorgosan dolgozott a csapat) és most az elsők között tapasztalhatod meg egy teljesen újfajta megközelítését és erősítését a férfiasságodnak!

A KarizMan-módszer lényege a gyakorlatias, élményszerű tanulás.

Egy olyan pozitív, elfogadó és támogató környezetben, ahol a játékosság és a felszabadultság van a középpontban.

Ez vár Rád, ha beépíted a képzésünkön tanultakat:

A valós és tesztelt anyagainkat használva tanuld meg:

Ez nem csak a nőkről és az önbizalomadról szól, hanem a legmélyebb férfi erőforrásod megtalálásáról.

Míg más „személyiségfejlesztő programok” egy mindenre kiterjedő mechanikus társadalmi érintkezési rendszert tanítanak – és felkínálnak számodra egy hamis személyiséget abban a reményben, hogy ezek az erőteljes változások segíteni fognak neked az életben –mi a karizma és a hódítás egy olyan filozófiáját tanítjuk, ami az eredetiségen, a bizalmon és a tiszteleten alapszik.

Más szóval egy sikeres kapcsolat alapjain. 

Mindezen dolgokat erőteljes gyakorlatokon, videókon, heccelő technikákon és megközelítési stílusokon keresztül tanítjuk meg, amelyeket egy nappali terepgyakorlat során be is gyakorlunk Veled.

Mire végzel a tanfolyammal, meg fogod érteni, hogyan hozz létre vonzalmat bárhol és bármikor. Emiatt mind az egyedülálló, mind a házas férfiak rendkívül hatékonynak találják a programunknak ezt az összetevőjét.

Itt felfedezed annak az alapelveit, hogy hogyan vonzd be a minőségi nőket az életedbe és hogyan tartsd meg őket ott. De a vonzással kapcsolatos tananyagunk sokkal tovább megy a randizásnál, ez gyakorlatilag meghatározza a teljes tréningünket.

Az a karizma, amit a randikra magaddal viszel, annak a karizmának a tükröződése, amit az életed minden területére magaddal viszel. A randizás a sikeres személyiségnek csak az egyik aspektusa. Maga a vonzás egy univerzális alapelv.

Korábbi résztvevőink mesélnek, milyen fejlődésen mentek át

IGEN! KarizMatikus Férfivé Válok és Végre Kihozom Magamból a Maximumot!

Figyelem! Képzéseinkre általában várólista van, így mielőbb add le a jelentkezésedet!

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni a tréning során és után:

Extra bónusz minden tréningünkön:

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Tréningünk a tudatos önfejlesztés, férfiasság, önbecsülés, ismerkedés és emberi kapcsolatok alapelveire fókuszál, melyeket lefordít az élet minden területére. Nálunk nem arról van szó, hogyan legyél gátlástalanul gazdag, vagy szedjél fel valakit minden este a buliban, hanem hogy kibontakoztasd belső erődet, és megtaláld a hozzád illő egyéniséget, karizmát, párkapcsolatot. Ezen kívül mérhető és valós átalakuláson mész keresztül, amely életed több területére (párkapcsolat, karrier, emberi kapcsolatok) is pozitív hatással lesz.

V.  Limitáljuk az adott tréning létszámát és garantáljuk, hogy legalább egy tréner jusson két emberre (egyes szituációs gyakorlatoknál maximum három emberre). Ez a személyre szabott figyelem a tanulás olyan közegét hozza létre, melynek alapját világszínvonalú oktatóink adják. A férfi és női trénereink együttes ereje biztosítja a fejlődést, és teszi magasra a lécet az oktatás minőségében. (Nem véletlenül jönnek hozzánk külföldről is sokan).

V.  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Ez az élő tréning nagyon intenzív. A napok hosszúak, de gyorsan elrepülnek. A tanulásunk aktív és nem passzív. Az időt nem ücsörögve és előadásokat hallgatva fogod tölteni, hanem interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlatokon fogsz részt venni.

V.  Természetesen. Mivel a programunk az életén több területére fókuszál, mindenféle ember jön hozzánk. A diákjaink között mély kötődés alakul ki egymáshoz a programunk során, és sokan közülük élethosszig tartó barátságokat kötnek. Azon felül, hogy hatékonyabb személlyé válsz, sok emberrel találkozol majd az élet minden területéről.

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon érdekesebbé és vonzóbbá a társa számára. Szintén megtanulnak kifejleszteni más kulcsfontosságú készségeket, mint pl.: megtanulni azt, hogy hogyan alakítson ki kapcsolatokat, hogyan legyen jó viszonya a kollégáival és hogyan váljon hatékonyabb vezetővé a munkában. A tréning végső soron arról szól, hogy kihozd magadból a legtöbbet az életed minden területén, így a párkapcsolatodban is. A karizma és a tudatosság, amit mi előhozunk belőled, jobb társsá, férfivá, vezetővé tesz Téged.

V. Bárki jöhet, egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a belső erőt a fejlődéshez, vagy akár egy hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a közös munkához. Számos tanulónk már szociálisan magabiztos és sikeres a vállalkozásában, valamint a magánéletében. A legfontosabb alapelvünk az elkötelezettség a folyamatos növekedés és fejlődés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig több tanulnivaló, több felfedeznivaló és több készségfejlesztő lehetőség van.

S mivel folyamatosan fejlődő férfi vagy, mindig van egy értékes hely számodra a programunkban. A Coach-aink el tudnak vinni téged – onnan, ahol most vagy, bárhol is legyen az – csillagászati helyekre. Itt a vonzástól és a randizástól kezdve a kapcsolatépítésen keresztül a vezetői készségekig mindig van helye a növekedésnek. Ez megmagyarázza, hogy miért dönt úgy sok diákunk, hogy visszatér egy második programra.

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a tréninggel, akkor jelezd felénk az első nap folyamán és a teljes összeget visszaadjuk. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.