Share on Facebook Tweet (Share on Twitter) Share on Linkedin Pin it (Share on Pinterest)

Tudatos, önfejlesztő férfinak tartod magadat? Jó helyen jársz!

Előadás és férfikör Freiwill Ádám vezetésével a férfiasságról, nőkről és hivatásról

Egy Este a Belső Erő, Karizma és Hiteles Férfi Életért

Miért tartom a férfikört?

 

Az elmúlt 15 évben rengeteg tréninget tartottam, több ezer ügyféllel foglalkoztam (sok százzal privátban) és olyan mély élményeken mentem át a magánéletemben is, melyeket szeretnék megosztani Veled.

A férfikört én magam Freiwill Ádám tartom és nem csak előadással készülök, hanem egy adott téma és irányelvek mentén való közös munkával, eszmecserével és akár pár gyakorlattal is.

Az este alatt gondolat és cselekvés-ébresztő ötletekkel, ok-okozati összefüggésekkel és miértekkel gazdagodhatsz a férfiasság lényegéről és magváról, melyet természetesen remekül tudsz majd alkalmazni az ismerkedésben és párkapcsolatban, hiszen belőlük született a legtöbb élményem. Az este alatt az esetleges kérdéseidet is felteheted majd.

A célom, hogy egy inspiráló és támogató közegben a férfiasságról, férfi létről, férfi-női kapcsolatról tudjunk egymással tapasztalatokat megosztani és elmélyülni.

Milyen témakörök lesznek érintve az alkalmak során?

Mire számíts a 2 órás alkalmakon?

Mit mondanak korábbi résztvevők?

Korábbi résztvevők és főként az elmúlt 10 év PuaCamp tábor résztvevői az ilyen kiscsoportos foglalkozásokat tartották az egyik legmélyebbnek és legáttörőbbnek a fejlődésük terén.

Rád van bízva, hogy mennyire szeretnél aktív lenni az este folyamán. Ha valamihez hozzászólnál, vagy kérdeznél, megteheted. Ha inkább hallgatnád és magadban érlelnéd az elhangzottakat, az is rendben van. Semmi sem kötelező.

Ha szeretnél részt venni egy körben, ahol olyan férfiakkal vagy körülvéve, akik felelősséget vállalnak életükért, illetve törekednek a fejlődésre és önmaguk felfedezésére, akkor ne habozz, gyere!

Mindegyik alkalom egyedi és utólag nem lesz megvásárolható.

Mikor lesz a következő?
  • 2019.04.23 kedd (18.30-20.30) – BETELT!
  • 2019.06.04 kedd (18.30-20.30) – BETELT!
  • 2019.07.08 hétfő (18.30-20.30) – BETELT!
  • 2019.10.24 csütörtök (18.30-20.30) – BETELT!
Hol lesz?

Budapest belvárosában, a pontos címet a jelentkezőknek emailben küldjük el a sikeres jelentkezés után.

A limitált létszám és a részvétel díja

Egy estére maximum 30 jelentkezőt tudok fogadni, utána lezárom az adott alkalomra a jelentkezést.

FONTOS: Nem fogom ide kiírni, hogy éppen mennyi szabad hely van még. Ahogy beteltek, lezárom a jelentkezést és már csak a következőre fogsz majd tudni jelentkezni (ami teljesen új témakör lesz).

A részvétel jelképes díja: 1.970 Ft

Ez az összeg annyira alacsony ahhoz képest, hogy mekkora értéket képvisel az este, hogy csak azoknak a jelentkezését fogadom el, akik komolyan gondolják és előre lefoglalják a helyüket.

A helyszínen nem lesz kapható jegy.

100% Garanciát vállalok

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az estével, akkor jelezd felém ott helyben és a teljes összeget azonnal visszaadom. Erre ugyan még nem volt példa, de a kockázat és a rizikó legyen az enyém, hogy te teljes nyugalommal jöhess, hogy nincsen vesztenivalód, valójában csak nyerhetsz a részvétellel.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Igen, én magam vezetem az estét, a témákat és a beszélgetést is.

V. Természetesen lehet. Lesz előadás és kötetlenebb beszélgetős/kérdezős rész is.

V.  Nem. Csak elővételben kapható jegy.

V. Bármely férfi jöhet, egyedülálló és házas is – akit komolyan érdekel a férfi lét kérdései. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

V.  Az adott alkalomra szól a jelentkezésed, így ha valami közbejön, akkor sajnos nem tudod bepótolni.