Rólunk

Magyarország első számú, férfiakat megcélzó személyiség és önfejlesztő csapata vagyunk és a leghatékonyabb módszerekkel dolgozva segítünk férfi ügyfeleinknek életük fejlesztésében.
Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelek személyes és beható megismerésére, mely elengedhetetlen feltétele, hogy mindenkinek személyre szabott oktatást nyújthassunk. Megtanítjuk többek között, hogyan fejleszd belső erőidet és képességeidet és vigyél tudatosságot életed minden területére. 
Főként gyakorlati oktatásunk hatására a belső, valódi magabiztosság tesz majd Téged egy átlagfeletti, tudatos és karizmatikus férfivá.

Honnan indultunk?

A KarizMan (több névváltozáson átmenve) egy 2007-ben indított, non-profit kezdeményezésből vált 2011-re Magyarország vezető ismerkedést, párkapcsolat létrehozását és belső férfiasságot fejlesztő cégévé. Csapatunkkal azóta több, mint 3000 férfinek tartottunk különböző ingyenes tanfolyamokat, tréningeket, előadásokat, táborokat, konferenciákat és értünk el hatalmas pozitív változásokat az ügyfelek életében. Az egyre növekvő érdeklődés miatt 2011-re egy jól menő vállalkozássá nőttük ki magunkat budapesti irodával és 10+ munkatárssal.

Freiwill Ádám, az alapító

Alapítünk és cégvezetőnk Freiwill Ádám és munkásságának a híre a nagy legmédiumok mellett (RTL, TV2, DunaTV, VIVA TV) a nyomtatott (Nők Lapja, Cosmo, ELLE, Blikk) és az online sajtóba  is gyorsan eljutott, és több rádió műsor (ClassFM, Sláger, Kossuth, Budaörs) meghívott vendége is volt. Nemzetközi téren is kiváló kapcsolatokat ápol a szakma kiválóságaival, több nagynevű külföldi tréner és oktató is ellátogatott már a rendezvényeinkre. Itt találod a dokumentumfilmeket és újságcikkeket rólunk ««

Ádám a saját útjáról mesél...

Gondolom szeretnéd megtudni, hogyan jutottam el oda, hogy férfiaknak és nőknek segítek a boldog párkapcsolat megtalálásában és fenntartásában? Miért fektetek nagy hangsúlyt az önmegismerés, önfejlesztés és a belső út alappilléreire? 

Több, mint 12 évvel ezelőtt az egész munkát és és tapasztalatszerzést önmagammal kezdtem el…

Nem értettem a nőket, nem tudtam mit kezdeni a belső félelmeimmel és sok-sok kudarc, gyakorlat és tapasztalat kellett ahhoz, hogy ez megváltozhasson. A változás nem volt könnyű, életem egyik legnehezebb időszakát éltem meg akkor. 

A fejlődésem története másokat is inspirált és idővel elterjedt a híre. 

2007 óta több ezer emberrel foglalkoztam személyesen, 2009 óta pedig már vállalkozásszinten végzem csapatommal ezt a hivatást, napi szinten.

Ügyfeleink közül sokan már boldog házasok és több olyan kapcsolat létrehozásában is volt lehetőségünk “segédkezni”, amiből már gyermekek is születettek.

Azt gondolom, hogy mindenki a saját boldogságának a kovácsa, és aki beleteszi az időt, az energiát és igazán akarja a változást az életében, az előrejut. Ő eredményt ér el és szeretetteljes emberi kapcsolatokra tesz szert.

Hitvallásom a régi bölcsesség: “Ismerd meg önmagad és megismered a világot.”

Ha megismered önmagadat és nekilátsz “kigazolni a belső kertedet”, azaz folyamatosan csiszolgatsz a fejlesztendő területeken – és közben a mában és nem a mának élsz, már neki is láthatsz annak, hogy tegyél valamit a (jövőbeli) párodért, embertársaidért és a világért.

Tapasztalatom szerint az igazi boldogság az az elégedett állapot, mikor A FELADATODAT végzed nap mint nap és HALADSZ ELŐRE AZ ÚTON embertársaiddal együtt. Ehhez először meg kell találnod az életcélodat és azokat az embereket, akikkel egy úton akarsz járni.

Tehát fel kell tenned a kérdést magadnka:

Mit is akarsz valójában? Merre akarsz tartani az életeddel? Mihez és kikhez akarsz kapcsolódni és kikhez nem?

Így válik idő után életed központi mozgatórugójává a szeretet, az elfogadás, a tenni akarás és a jóakarat. Ezt tudja működtetni a tiszta és őszinte kommunikáció, a manipulációmentes ismerkedés és a fejlődésorientált, szeretetközpontú párkapcsolat. 

Erre az útra rátalálni majd haladni rajta sokszor fáradságos, olykor nehézségekkel is teli, de egyben csodálatos, pozitív és nagyon megéri. 

Ebben tudok neked és tudunk egymásnak segíteni. Ez lett a küldetésem és amit igazán élvezek benne az az, hogy nap mint nap a női és férfi lélek mélységeibe merülhetek le buvárruha nélkül. 

Kedvenc idézeteink:

“Akinek van miért élnie, az szinte bármilyen hogyant kibír.” –

Friedrich Nietzsche

“Szeretni valakit, az több, mint egy erős érzés – az döntés, ítélet és ígéret.”

Erich Fromm

Hátterünkről

csapatkép-nagy3

Személyre szabott és célirányos oktatásainkhoz olyan szakembereket válogatunk ki sok száz jelentkező közül és képezzük ki őket, akik tehetségüket és kreativitásukat ügyfeleink javára fordítják. 

A jelenleg alkalmazott szakképzett trénercsapat ismerkedési, párkapcsolati, személyiségfejlesztési és lifestyle tanácsadókból, tánctanárokból, humor és verbális önvédelem trénerekből áll. Trénereink neves magyar (ELTE/CORVINUS) és külföldi egyetemeken tanultak/tanulnak, számos coach-programon résztvettek (NLP, Tony Robbins, Rich Litvin, Brandon Buchard), hogy tudásukat professzionális módon is megalapozzák.

Budapesten van a központunk, ennek ellenére az ország, sőt Európa több országából (főként: Ausztria, Németország, UK, Belgium, USA) kapunk megkereséseket.

Mit kaphatsz tőlunk?

Vágj bele a fejlődésbe még ma!