Nap
Óra
Perc
Másodperc
Íme a legtitkosabb csajozási módszer UTOLJÁRA, de…

…CSAK AKKOR ISMERHETED MEG, HA MOST DÖNTESZ!

És most nem viccelek.

Élt át UTOLJÁRA a PuaCamp tábor előadásait, ahol 1 hét alatt a nőkkel és önbizalommal kapcsolatos álmaid válnak valósággá.

AZ ELMÚLT 10 ÉV PUACAMP TÁBORAINAK LEGJOBB VIDEÓANYAGAIT KAPHATOD MEG HA SIETSZ!

Csak most férhetsz hozzá szuper kedvezményesen ahhoz a rejtett tudáshoz a nőkről, melyet a férfiak csak közel 7% birtokol a világon.


Valódi önbizalomnövelő tapasztalataid lesznek az ismerkedésben és tananyagunk segítségével megtalálod azt belső férfi erőt, mely mindig is ott volt benned, csak nem tudtál róla.

Az Online Program Tartalmából:

Nem gond, ha még sosem voltál személyes tréningen…


Nem számít, ha még életedben egyetlen nőt sem szólítottál le…
Lehetsz zöldfülű kezdő, vagy tapasztalt, a módszereit évek óta csiszolgató játékos…
És… az sem érdekes, ha még mindig azt gondolod, hogy ez nem lehet ennyire egyszerű, mint ahogy én beállítom.

Tényleg.

EGYETLEN dolog számít: szeretnéd-e, hogy a legszebb, legokosabb és legtüzesebb álmaid nője csak téged akarjon.
Íme egy kis ízelítő abból, hogy

mit Tartalmaz a
PuaCamp Online Program?

A munka nehezét elvégeztem helyetted.

10 hosszú éven keresztül a gyakorlatban tanulmányoztam és oktattam a PuaCampen a csajozás legjobb módszereit, hogy elsajátítsam a létező összes titkos módszert. Ha csak hírét hallottam egy új módszernek, akár a Föld legtávolabbi csücskéből, nem nyugodtam, amíg meg nem ismertem. Ha hallottam egy új srácról, aki a kontinens egy Isten háta mögötti zugában csábítást oktatott, odamentem. Ha új, titkos módszerről suttogtak, kipróbáltam. 

Megszólítottam több mint 10.000 nőt, kint voltam a terepen több mint 1000 órát.

Az igazság az, hogy minden, amit eddig hallottál 99%-ban vagy lejárt lemez, vagy soha nem is működött igazán.

Csak amikor elkezdtem a gyakorlatban kipróbálni és fejleszteni a módszereimet, akkor jöttem rá, mivel lehet BIZTOSAN elérni, 
hogy a fejlődés igaz útjára lépve tudd belső változással elérni, hogy megtaláld az Igazit és képes is legyél Őt megtartani. (Igen, ez sokkal, de sokkal hatékonyabb, mint amit a könyveimben vagy a neten olvashatsz). 

Amikor végül úgy döntöttem, hogy szeretném megosztani néhány kiválasztottal a PuaCamp módszert, leültem és kidolgoztam a tréninget, amely a legmerészebb álmaidat is túlszárnyalja. Előre szólok, ezt NEM tudod letölteni!

Igen, az elsők között lehetsz, akik megismerhetik a PuaCamp módszereket.

Ráadásként megmutatom, hogyan hozd működésbe azt az önkéntelen pszichés mechanizmust,

amely Erős önbizalommal tölt el.

West pedig megosztja veled, hogyan csodáld úgy a nőket és szépségüket, hogy, nem válsz papuccsá, hanem megőrzöd a férfi karizmádat.
“Ne fuss ki a szóból soha többet” - Gábor azokba a titkos technikákba avat be, melyekkel végre elérheted, hogy ne kelljen többé azon gondolkoznod, hogy mit mondj mikor vonzó nőkkel társalogsz. Egyszerűbb, mint gondolnád
“Totál Bétából Vonzó Férfi” - Tomi a kezdeti lépéseiről mesél neked, hogyan kezdte el az ismerkedést anno Mex mellett sokkal mélyebbről, mint ügyfeleink jelentős része, majd fejlődött oktatói szintre.
“Hódítsd úgy a strandon, mint senki” - Stinson a strandon lévő csajozásról osztja meg a legjobb tippjeit és stratégiáit (mely minden más típusú ismerkedéstől különbözik), melyeket rejtett kamerás videó felvételekkel is teletűz!
Honnan tudom mindezt?

Onnan, hogy a saját életemből veszem a példákat...

Nekem is szembe kellett néznem ezekkel az akadályokkal, és most megmutatom, hogyan tudod leküzdeni őket!

 

A PUACAMP ONLINE PROGRAM TARTALMA:

  • 9 szupertitkos PuaCamp előadásnak a videófelvétele

  • 13 óra videóanyag a legjobb PuaCamp előadásokból

  • 100+ csajozási technika

  • 10.000+ megszólított nő

  • Több ezer óra tapasztalat a terepen

Mennyibe kerül a PuaCamp Online Program?

Több, mint 400-an fizettek eddig nekünk 200.000 és 500.000 Ft közötti összegeket, hogy résztvehessenek az elmúlt 10 év PuaCamp táboraiban.

A PuaCamp online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló csajozási és önbizalom tréning értéke min 250.000-300.000 Ft közé tehető.

Viszont a célunk a segítség az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program
99.700 Ft helyett
most pár napig csak: 9.970 Ft!

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!