Ez hiányzott minden buli, összejövetel és business meetinged előtt!

Szerezd Meg az Önbizalmat a Megnyerő Kisugárzáshoz, Magabiztos Fellépéshez és Tökéletes Első Benyomáshoz!

Ettől Fogva Végre Vonzó Férfiként Fogsz Kinézni, Saját és Egyedi Stílussal!

Összegyűjtöttük számodra a legfontosabb tudnivalókat: hogyan öltözz mostantól stílusosan!

Az öltözködés és stílus bizony egy femimin dolog. Ezért értik meg általában a férfiak kevésbé.

A nők sokkal otthonosabban mozognak a színek, árnyalatok és stílusok világában és bizony nagyra értékelik azt a férfit, aki erre időt és energiát szán.

Ezért most meghívlak Téged, hogy szerezd meg azt a tudást, melyre eddig lehet nem figyeltél eléggé, de most végre Te is rendelkezhetsz vele!

Ha a hozzád hasonló korú nők érdekelnek, akkor NE az anyukád öltöztessen többé!

Szakíts a kényelmes és régi berögződésekkel!

Itt az idő, hogy a kezedbe vedd az öltözködésed és stílusod feletti irányítást. Fordulj hozzánk és 1 nap alatt mindent elmondunk Neked, amit tudnod kell!

Ha még soha nem kaptál bókot a nőktől a stílusodra, akkor itt az idő ezen változtatnod!

Leszűrtük számodra a lényeget! Nem kell többé azon gondolkoznod, hogy mit vegyél fel, hol vásárolj vagy mi passzol mihez.

Mit kapsz az öltözködés és stílus online képzésünkön?

Sok száz gyakorlati példákkal ismered meg, hogy mikor, melyik alkalomra, mit vegyél fel!

Miért raktuk össze ezt az online programot?

Freiwill Ádám vagyok a Ferfiasan.hu alapítója és vezetője. Több, mint 10 év segítek férfiaknak a belső és külső önbizalom fejlesztésében. Csapatommal és női oktatóimmal rengeteg férfinak segítettünk megtalálni a hozzájuk illő stílust, mentünk el velük közösen vásárolni és kaptak egy teljesen új, személyre szabott vonzó megjelenést.

A mostani alkalommal elérhetőbb áron szeretnénk segíteni bárkinek, aki számára fontos a megjelenés, viszont csak egyszer tartjuk meg ezt a képzést.

Szeretnél előnyt a többi férfival szemben? A férfiak 80%-nál fogsz jobban öltözni már aznap este!

A legtöbb férfinak akkor lesz talán esélye jobban öltözni, mikor „szerencsével” összejön egy nővel. Szóval mikor egy nő „felszedi” őt.

Ne várj a szerencsére, főleg ha nem akarsz alárendelt szerepben, egy dominánsabb nő mellett papucsként leélni az életedet.

 

Hihetetlen mennyiségű tudást fogsz kapni!

Unod, hogy egyes eladók rád nem illő ruhákra beszéltek rá?

Felejtsd el a drága ruhákat! Nélkülük is nézhetsz ki jól!

Ha eddig a pénztárcád tartott vissza, akkor ezzel a képzéssel nem csak jól fogsz kinézni, hanem még pénzt is fogsz spórolni. Megtanítunk Téged kedvező áron és egyben stílusosan öltözködni, árérték arányban a legjobb helyekről!

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

Az „ÖLTÖZKÖDÉS ÉS STÍLUS TELJES ÚTMUTATÓ” anyaggal több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát.

A teljes program ára mindössze 29.700 Ft.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Magyarországon nem igazán tudok ehhez hasonló képzésről férfiaknak, ahol nem csak végigvezetünk az öltözködés és stílus legfontosabb részein, hanem még a gyakorlatban is segítünk neked ezt megvalósítani.

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon vonzóbbá a társa számára. Gondold el milyen boldog lesz a barátnőd, ha végre nem a régi gönceidben lát, hanem hozzád illő, előnyös stílusban.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. helyekre. Az öltözködésed sokat segíthet az első, pozitív benyomás eléréséhez. Miért ne élnél a lehetőséggel?

Minden jog fenntartva
ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat