Ez hiányzott minden buli, összejövetel és business meetinged előtt!

Szerezd Meg az Önbizalmat a Megnyerő Kisugárzáshoz, Magabiztos Fellépéshez és Tökéletes Első Benyomáshoz!

Ettől Fogva Végre Vonzó Férfiként Fogsz Kinézni, Saját és Egyedi Stílussal!

Összegyűjtöttük számodra a legfontosabb tudnivalókat: hogyan öltözz mostantól stílusosan!

Az öltözködés és stílus bizony egy femimin dolog. Ezért értik meg általában a férfiak kevésbé.

A nők sokkal otthonosabban mozognak a színek, árnyalatok és stílusok világában és bizony nagyra értékelik azt a férfit, aki erre időt és energiát szán.

Ezért most meghívlak Téged, hogy szerezd meg azt a tudást, melyre eddig lehet nem figyeltél eléggé, de most végre Te is rendelkezhetsz vele!

Ha a hozzád hasonló korú nők érdekelnek, akkor NE az anyukád öltöztessen többé!

Szakíts a kényelmes és régi berögződésekkel!

Itt az idő, hogy a kezedbe vedd az öltözködésed és stílusod feletti irányítást. Fordulj hozzánk és 1 nap alatt mindent elmondunk Neked, amit tudnod kell!

Ha még soha nem kaptál bókot a nőktől a stílusodra, akkor itt az idő ezen változtatnod!

Leszűrtük számodra a lényeget! Nem kell többé azon gondolkoznod, hogy mit vegyél fel, hol vásárolj vagy mi passzol mihez.

Mit kapsz az 1 napos öltözködés és stílus online képzésünkön?

Sok száz gyakorlati példákkal ismered meg, hogy mikor, melyik alkalomra, mit vegyél fel!

Miért raktuk össze ezt az online programot?

Freiwill Ádám vagyok a KarizMan alapítója és vezetője. Több, mint 10 év segítek férfiaknak a belső és külső önbizalom fejlesztésében. Csapatommal és női oktatóimmal rengeteg férfinak segítettünk megtalálni a hozzájuk illő stílust, mentünk el velük közösen vásárolni és kaptak egy teljesen új, személyreszabott vonzó megjelenést.

A mostani alkalommal elérhetőbb áron szeretnénk segíteni bárkinek, aki számára fontos a megjelenés, viszont csak egyszer tartjuk meg ezt a képzést.

Szeretnél előnyt a többi férfival szemben? A férfiak 80%-nál fogsz jobban öltözni már aznap este!

A legtöbb férfinak akkor lesz talán esélye jobban öltözni, mikor “szerencsével” összejön egy nővel. Szóval mikor egy nő “felszedi” őt.

Ne várj a szerencsére, főleg ha nem akarsz alárendelt szerepben, egy dominánsabb nő mellett papucsként leélni az életedet.

 

Hihetetlen mennyiségű tudást fogsz kapni!

Élőben mutatjuk be Neked a vonzó, férfias öltözködést.

Együtt elmegyünk egy hatalmas bevásárló-központ több ruhaboltjába és minden tudnivalót elmagyarázunk,

Oktatónkkal vásárolhatsz együtt, mely által már a nap végére új, vonzó megjelenésed és hozzád illő stílusod lesz. ​

Elmutogatunk mindent és visszajelzéseket adunk arra, hogy mi áll neked a legjobban!

Személyreszabott tanácsokat fogsz kapni tőlünk

Kielemezzük az éppen aktuális öltözékedet és a legprofibb tanácsokat kapod ahhoz, hogy kihozd magadból a maximumot.

Unod, hogy egyes eladók rád nem illő ruhákra beszéltek rá?

Több különböző ruhaboltba viszünk be és hívjuk fel a figyelmedet a legjobb és a kerülendő ruhadarabokra! Megmutatjuk Neked azokat a boltokat, akciókat és helyeket, ahol sokszor a teljes ár töredékéért kapod a legjobb ruhákat!

Felejtsd el a drága ruhákat! Nélkülük is nézhetsz ki jól!

Ha eddig a pénztárcád tartott vissza, akkor ezzel a képzéssel nem csak jól fogsz kinézni, hanem még pénzt is fogsz spórolni. Megtanítunk Téged kedvező áron és egyben stílusosan öltözködni, árérték arányban a legjobb helyekről!

JELENTKEZZ MOST RÖVID IDEIG HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL

ONLINE OKTATÓANYAG

Minden tudásunk A-tól Z-ig összegyűjtve.
20000 Ft
9970 Ft
  • A teljes anyag, melyet fizetés után azonnal korlátlanul nézhetsz
Népszerű

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a coachinggal, akkor jelezd felénk az adott alkalom folyamán és a befizetett összeget visszaadjuk. Ha a coaching végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Magyarországon nem igazán tudok ehhez hasonló képzésről férfiaknak, ahol nem csak végigvezetünk az öltözködés és stílus legfontosabb részein, hanem még a gyakorlatban is segítünk neked ezt megvalósítani.

V.  A kedvezményes helyekre rövid ideig tudsz csak jelentkezni, így lépj mielőbb! A VIP csomagra pedig a kapacitás miatt limitáltuk a létszámot.

V.  Természetesen. Mivel a programunk az életén több területére fókuszál, mindenféle ember jön hozzánk. A diákjaink között mély kötődés alakul ki egymáshoz a programunk során, és sokan közülük élethosszig tartó barátságokat kötnek. Azon felül, hogy hatékonyabb személlyé válsz, sok emberrel találkozol majd az élet minden területéről.

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon vonzóbbá a társa számára. Gondold el milyen boldog lesz a barátnőd, ha végre nem a régi gönceidben lát, hanem hozzád illő, előnyös stílusban.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. helyekre. Az öltözködésed sokat segíthet az első, pozitív benyomás eléréséhez. Miért ne élnél a lehetőséggel?

Minden jog fenntartva – Alfahangok Kft. – Email: info(kukac) karizman.hu – Tel: +36.30.226.2811
ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat