Igazi férfi vagy? Mutass utat azoknak, akik még nem!

Karizmatikus férfi vezetőket keresünk 16 fős csapatunkba: önbizalom-növelő és ismerkedési-képességeket fejlesztő tréningjeinkre!

Igazi férfi vagy? Mutass utat azoknak, akik még nem!

Karizmatikus férfi vezetőket keresünk 16 fős csapatunkba: önbizalom-növelő és ismerkedési-képességeket fejlesztő tréningjeinkre!

Hogy néz ki egy nap a férfiak vezetőjeként?

Miután beletanultál az oktatásba és szemléletmódunkba:

Hétvégi tréningjeinken férfiaknak oktatod az ismerkedést, férfi-női dinamikát és te irányítod a 5-10 fős női oktatói csapatot és az oktatások lebonyolítását.

A nagyobb 100+ fős rendezvényeinken előadást tartasz a férfiasságról, ismerkedésről, önbizalomról, emberi kapcsolatokról.

Kávézókban, bárokban, szórakozóhelyeken vagy online segíted privát ügyfeleidet (akik általában cégvezetők, befektetők, középvezetők) elérni céljaikat (ismerkedési képességek, párkapcsolat, erősebb önbizalom, siker a hivatásban). A velük való munkában te osztod be a munkaidőd nagy részét, hogy mikor, kivel és hol találkozol.

A nyári táborunkban egy héten keresztül dolgozunk a teljes csapatunkkal azon, hogy kihozzuk 40 ember életéből a maximum potenciált!

Munkádat a köszönöm emailek és sms-ek fogják elárasztani. Hihetetlen átváltozásokat fogsz tapasztalni a hozzánk forduló férfiaknál, akik fejlődéséhez és párkapcsolatukhoz/ családalapításukhoz nagymértékben hozzájárulhattál. Ez egy nagyon hálás munka!

Egy önmagát folyamatosan fejlesztő csapathoz tartozhatsz, aki a kommunikáció, testbeszéd, egészség, férfi-női dinamika test-lélek-szellem témakörökben napi szinten benne él.

EZ LEHET ÁLMAID HIVATÁSA!

Ha valaha is álmodtál arról, hogy egy változatos és kreatív kihívásokat megoldó csapat része legyél, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj!

Éld vezető trénerként a high-life életstílust

Pár apró részlet a munkakörről

Kik vagyunk és miért foglalkozunk ezzel?

Freiwill Ádám vagyok a KarizMan alapítója és vezetője. Több mint 10 éve kutatom a női-férfi kapcsolatteremtést az ismerkedés és párkapcsolatok terén. Azóta több ezer férfinak és nőnek segítettem csapatommal megtalálni a hozzájuk tartozó Igazit.
Főként saját tapasztalatokból és elismert szakemberektől szereztem meg azt a látásmódot és tudást, hogy érzékeljem a legrejtettebb részleteket is, és megállapítsam, hogy mi is tartja vissza ügyfeleinket útjukon.

Csapatunk

Csapatunkkal mindannyian egy cél érdekében dolgozunk együtt: azért hogy akik hozzánk fordulnak, azokból kihozzuk az erőt, mely mindig is ott volt bennük, csak eddig nem tudtak róla.
Képzett, motiváló tudásuk, saját karizmatikus életük, valamint tapasztalataik és vidám, emberszerető, empatikus hozzáállásuk adja meg az alapot egy remek hangulatú, fejlődéssel teli közös munkához.

Amire mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmed!

Nálunk sincs minden aranyból. Sok álláshirdetéssel ellentétben nem akarunk zsákbamacskát árulni, így egy fontos pont, amiről tudnod kell a munkával kapcsolatban:

A csoportos oktatások nagy része a hétvégéket érinti, mivel akkor ér rá az emberek nagytöbbsége. Nyilván nem minden hétvégén kellene dolgoznod, de egy részükön biztosan. Ez fontos, hogy tiszta legyen számodra és csak ennek tudatában jelentkezz!  

Ezt várjuk el Tőled:

Lehetsz kezdő vagy profi, teljesen mindegy, jelentkezz bátran, amíg az alábbiaknak megfelelsz:

Már most egy magabiztos és karizmatikus VEZETŐ EGYÉNISÉG vagy!

Csak olyanokat veszünk fel próbaidőre, akik már kiemelkednek a tömegből, képesek másokat vezetni és nem okoz nekik problémát kiállni 100+ ember elé és 1-2 órán át beszélni a nőkről.

Érj rá a hétvégék egy részén, mert akkor vannak a tréningek!

A tréningek jelentős része a HÉTVÉGÉKET érinti, általában reggeltől estig. Min. havonta 1-2 alkalommal vagy 1 napot vagy a teljes hétvégédet a hivatásodra kell szánnod. A többi persze szabad illetve te oszthatod be az idődet.

Hiteles és sikeres férfi vagy az ismerkedésben és a nőknél

Már letetted a névjegyedet az asztalra a nők és az ismerkedés terén. Értesz a nők nyelvén és ők imádják a társaságodat. Jól öltözöl, van kiállásod és megjelenésed. Vezető vagy. Nem elvárás, hogy minden nő rajongjon érted - de a nők terén sikeres férfinak kell már lenned. Nem egyéjszakás kalandokat kell oktatnod, az oktatások jelentős része az ismerkedés lépéseiről és a harmonikus párkapcsolat megteremtéséről szól. Fontos, hogy sok pozitív tapasztalattal bírj ezen a területen

Szenvedélyesen szeresd és tiszteld az embereket és az oktatást

Akarj tanulni és fejlődni. Fontos, hogy a trénerkedés ne csak a munkád legyen. Olyan munkatársakat keresünk, akik alázatosak a világ iránt, imádnak maguk is fejlődni, önfejlesztéssel foglalkozni és akiket egy izgalmas, új könyv, ötlet, tréning vagy beszélgetés annyira lázba hoz, hogy beletemetkezve észre se veszik, hogy elrepült az egész nap.

Hogyan jelentkezhetsz?

Nézd végig az egyik ismerkedést oktató tréningünkről szóló 25 perces dokumentumfilmet:

Ha a videó alapján úgy érzed, hogy itt a helyed a csapatunkban és szívesen oktatnád az ismerkedést férfiaknak és résztvennél ezekben a gyakorlatokban vezető trénerként, akkor küldj nekünk egy e-mailt a 
csapat [kukac] karizman [pont] hu címre, amihez csatold az önéletrajzodat!

Ezen kívül az emailben kérjük foglald össze, hogy a videóban látottak alapján miért érzed úgy, hogy közénk tartozol, a tárgyba pedig írd azt, hogy: “VEZETŐ TRÉNER LESZEK!”.

Videó lejátszása

Hol találkozhattunk már a médiában?

Leader.karizman.hu – Minden jog fenntartva 2018 – Alfahangok Kft. – Tel: +36703665959
ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat