Küzdd le az akadályokat és érj célba a legeredményesebb módon!

Íme a Leghatékonyabb Lehetőség az Önbizalmad, Karizmád és Kapcsolataid Fejlesztéséhez!

Exkluzív személyreszabott oktatás azoknak, akik az autópályát választják a földút helyett.

Pár life coaching ügyfelünk így nyilatkozik a közös munkáról:

“Komoly tapasztalatod van az ismerkedésben…hiánypótló.”

“Megtanultam, hogy lehet a párkapcsolatot fenntartani, hogy ne érjen véget.”

A Life Coaching privát képzésünkön:

Kinek ajánljuk?

Annak, aki a lehető leggyorsabb úton szeretné elsajátítani az elmélet és gyakorlati tudást az ismerkedésben, hogy minél előbb tudjon magának barátnőt szerezni, aki privát, személyre szabott megoldásokat szeretne kapni az ismerkedési és életmód problémáira, aki az egész életét és személyiségét szeretné úgy felfejleszteni, hogy az minden szempontból rövid időn belül vonzóvá váljon, aki a teljes ismerkedési és ahhoz szorosan kapcsolódó életét rendbe akarja tenni örökre, aki folyamatos, gyors és hosszútávú garantált fejlődést szeretne állandó trénerrel aktívan a háta mögött.

Egyedi, személyes igényeidhez illeszkedő privát trénert kapsz, aki megtanít Neked mindent és…

- Milyen alappillérekre épülhet személyreszabottan a Life Coaching? -

I. Magabiztos férfiasság és valódi önbizalom

Felejtsd el a manipulatív technikákat és önbecsapó módszereket és inkább lépj rá arra az útra, melyen megtanulod, hogyan hozhatod elő önmagadból a valódi férfiasságot, mely erőt és magabiztosságot sugároz.

II. Társasági intelligencia és dinamikák - vezetői képességek

III. Érzelmi intelligencia a nőkhöz való kommunikációhoz és kapcsolatteremtéshez

IV. A női minőség és lelkület megismerése és felfedezése

V. Az értelmes párkapcsolat előfeltételeinek felismerése és a lehetőségek megvalósítása

VI. Férfi és nő közti különbségek, hasonlóságok és utak egymáshoz

VII. Párkapcsolati konfliktusok, helyzetek kezelése és út a majdnem lehetetlenbe

Ha megérted a párkapcsolat alapvető mozgatórugóit és hogy miért fontos, hogy egymás legjobb barátaivá váljatok akkor sok minden a helyére kerül.
Fontos tisztában lenned azzal, hogy sok minden pusztán döntéseken és tetteken múlik.

VIII. A belső egyensúly, szabadság és a lelki béke megteremtése

A Coaching egyik fő célja, hogy megtaláld az utat önmagadhoz és a belső, nyugodt erődhöz - mely ott lapul benned bármilyen helyzetben is legyél épp. Ehhez alakítjuk ki közösen azokat a napi rutinokat, szokásokat és eddzük a gondolati és érzés-világodat, hogy ezek önbizalmat, állóképességet és stabilitást adjanak neked.

IX. Az egyéni út és a belülről jövő hivatás megragadása és kibontakoztatása

Ki vagyok én és miért vállalok kollégáimmal együtt egyéni ügyfeleket, akár Téged?

Freiwill Ádám vagyok és több mint 10 éve kutatom a férfiasság, nőiesség, önbecsülés és az emberi kapcsolatteremtést az ismerkedés, párkapcsolatok, kommunikáció és karrier terén. 

Azóta több ezer férfinak és nőnek segíthettem megtalálni a belső válaszokat és hozzá tartozó utat.

Saját és nálam bölcsebb emberek tapasztalataiból szereztem meg azokat a képességeket, hogy azonnal meglássam a legrejtettebb részleteket is és megállapítsam, hogy mi is tart vissza téged az utadon, utatokon. 

Együtt létrehozunk egy  tervet, amivel eljuthatsz az igazi célodig, párkapcsolatig, belső egyensúlyig, hivatásig.

Jelentkezésed menete

1.

Jelentkezésed
után...

pár munkanapon belül felhívunk és elmondunk minden részletet! (Kérlek légy türelemmel, próbálunk mindenkit mielőbb megkeresni, de annyian keresnek minket, hogy néha ez beletelik pár napba)

2.

Miután átbeszéltünk mindent...

megismertünk téged, te megismertél minket, elmesélted a problémádat és a célodat, kiderítjük, hogy pontosan mire van szükséged és meghatározzuk a konkrét ütemtervet.

3.

Ha mindent rendben találsz...

és továbbra is szimpatikusak vagyunk számodra, illetve meggyőződtél róla, hogy azt fogod kapni nálunk, amit szeretnél, akkor kapacitásunk szerint mielőbb belevághatsz a VIP Coaching programunkba, egy PUA.HU VIP trénerrel!

Korábbi ügyfeleink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a coachinggal, akkor jelezd felénk az adott alkalom folyamán és a befizetett összeget visszaadjuk. Ha a coaching végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Tréningünk a tudatos ismerkedés és párkapcsolat kulcs alapelveire fókuszál, melyeket lefordít az élet minden területére. Nálunk nem arról van szó, hogy szedjél fel valakit minden este a buliban, hanem hogy megtaláld a hozzád illő nőt. Ezen kívül mérhető és valós átalakuláson mész keresztül, amely életed több területére (párkapcsolat, karrier, emberi kapcsolatok) is pozitív hatással lesz.

V.  Limitáljuk az adott tréning létszámát és garantáljuk, hogy legalább egy tréner jusson két emberre az INCore gyakorlatoknál. Ez a személyre szabott figyelem a tanulás olyan közegét hozza létre, melynek alapját világszínvonalú oktatóink adják. A férfi és női trénereink együttes ereje biztosítja a fejlődést, és teszi magasra a lécet az oktatás minőségében.

V.  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Ez az élő tréning nagyon intenzív. A napok hosszúak, de gyorsan elrepülnek. A tanulásunk aktív és nem passzív. Az időt nem ücsörögve és előadásokat hallgatva fogod tölteni, hanem interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlatokon fogsz részt venni.

V.  Természetesen. Mivel a programunk az életén több területére fókuszál, mindenféle ember jön hozzánk. A diákjaink között mély kötődés alakul ki egymáshoz a programunk során, és sokan közülük élethosszig tartó barátságokat kötnek. Azon felül, hogy hatékonyabb személlyé válsz, sok emberrel találkozol majd az élet minden területéről.

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon érdekesebbé és vonzóbbá a társa számára. Szintén megtanulnak kifejleszteni más kulcsfontosságú készségeket, mint pl.: megtanulni azt, hogy hogyan alakítson ki kapcsolatokat, hogyan legyen jó viszonya a kollégáival és hogyan váljon hatékonyabb vezetővé a munkában. A tréning végső soron arról szól, hogy kihozd magadból a legtöbbet az életed minden területén, így a párkapcsolatodban is. A karizma és a tudatosság, amit mi előhozunk belőled, jobb társsá, férfivá, vezetővé tesz Téged.

V. Bárki jöhet, egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. Számos tanulónk már szociálisan magabiztos és sikeres a vállalkozásában, valamint a magánéletében. A legfontosabb alapelvünk az elkötelezettség a folyamatos növekedés és fejlődés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig több tanulnivaló, több felfedeznivaló és több készségfejlesztő lehetőség van.

S mivel folyamatosan fejlődő férfi vagy, mindig van egy értékes hely számodra a programunkban. A Coach-aink el tudnak vinni téged – onnan, ahol most vagy, bárhol is legyen az – csillagászati helyekre. Itt a vonzástól és a randizástól kezdve a kapcsolatépítésen keresztül a vezetői készségekig mindig van helye a növekedésnek. Ez megmagyarázza, hogy miért dönt úgy sok diákunk, hogy visszatér egy második programra.