Amit mindig is tudni akartál a nőkről, de ők nem árulták el neked

Íme az útmutató, hogyan értheted meg jobban a nőket

Egy pontos és precíz térképet adok a kezedbe, hogy jobban megértsd a női lélek rejtelmeit, motivációit és igényeit és ne értsd félre a jeleket!

Rengeteg mindennapi példán keresztül vezetlek végig a női gondolkodás és lelkület legfontosabb részein, hogy többé ne állj érthetetlenül a lemondott randi vagy a párkapcsolati zűrzavar kellős közepén!

Férj hozzá a TITOKHOZ most és mindenkorra és soha többé ne engedd ki a kezedből!

Hol ismerted eddig félre a nőket? Többé ne kövesd el ezeket a hibákat:

Ha bármelyik is igaz rád, akkor ez az anyag Neked készült

EXTRA ANYAG:
Tippek az ágyjelenethez

Érdekel, hogy pontosan milyen együttlére vágynak a nők, milyen hibákat ne kövess el és hogyan érd el, hogy partnereddel együtt a legmélyebb orgazmust, szerelmet és szeretetet éljétek át közben?

Hevesi Krisztina pszichológus avat be a nők legmélyebb titkaiba!

A megfizethetetlen értékű videó hatására most végre lehull a lepel a nőkkel való együttlét “hogyan”-jairól:

Mik okozzák az akadályokat a nőkkel való kapcsolatodban?

Segítünk megtalálni és feloldani azokat a most még tudattalan blokkokat, melyet megakadályozzák az áramló és pozitív kapcsolatot közted és a nők között.

A probléma forrása sokszor teljesen máshonnan ered, mint gondolnád......

A nőkkel  való kapcsolódásnak a blokkjait sok férfi hajlamos a nőkre, vagy saját magukra vetíteni, de ezek legtöbbször teljesen máshonnan származnak…..

Ezt mutatom meg most Neked!

A "NŐK MEGÉRTÉSE"
online mesterprogram részei

Mennyibe kerül a
"NŐK MEGÉRTÉSE"
MESTERPROGRAM?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

Az “Amit mindig is tudni akartál a nőkről” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz.
Segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát.

100% Garanciát kapsz anyagunkra

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az anyaggal, akkor jelezd felénk  7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk.

A teljes program 39.700 Ft helyett most csak 14.970 Ft

Korábbi résztvevőink mesélnek, milyen fejlődésen mentek át​

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

A KarizMan-módszer

Férfi segítő szakma egyik legnagyobb durranása (melyen az előző években szorgosan dolgozott a csapat) és most az elsők között tapasztalhatod meg egy teljesen újfajta megközelítését és erősítését a férfiasságodnak!

A KarizMan-módszer lényege a gyakorlatias, élményszerű tanulás.

Egy olyan pozitív, elfogadó és támogató környezetben, ahol a játékosság és a felszabadultság van a középpontban.

Ez vár Rád, ha beépíted a képzésünkön tanultakat:

A valós és tesztelt anyagainkat használva tanuld meg:

Ez nem csak a nőkről és az önbizalmadról szól, hanem a legmélyebb férfi erőforrásod megtalálásáról.

Míg más „személyiségfejlesztő programok” egy mindenre kiterjedő mechanikus társadalmi érintkezési rendszert tanítanak – és felkínálnak számodra egy hamis személyiséget abban a reményben, hogy ezek az erőteljes változások segíteni fognak neked az életben –mi a karizma és a hódítás egy olyan filozófiáját tanítjuk, ami az eredetiségen, a bizalmon és a tiszteleten alapszik.

Más szóval egy sikeres kapcsolat alapjain. 

Mindezen dolgokat erőteljes gyakorlatokon, videókon, heccelő technikákon és megközelítési stílusokon keresztül tanítjuk meg, amelyeket egy nappali terepgyakorlat során be is gyakorlunk Veled.

Mire végzel a programmal, meg fogod érteni, hogyan hozz létre vonzalmat bárhol és bármikor. Emiatt mind az egyedülálló, mind a házas férfiak rendkívül hatékonynak találják a programunknak ezt az összetevőjét.

Itt felfedezed annak az alapelveit, hogy hogyan vonzd be a minőségi nőket az életedbe és hogyan tartsd meg őket ott. De a vonzással kapcsolatos tananyagunk sokkal tovább megy a randizásnál, ez gyakorlatilag meghatározza a teljes programunkat.

Az a karizma, amit a randikra magaddal viszel, annak a karizmának a tükröződése, amit az életed minden területére magaddal viszel. A randizás a sikeres személyiségnek csak az egyik aspektusa. Maga a vonzás egy univerzális alapelv.

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni: