Karizma

Célunk és a kezdetek

Magyarország első számú, férfiakat megcélzó személyiség-fejlesztő csapata a KarizMan, mely a leghatékonyabb módszerekkel dolgozva segít férfi ügyfeleinek életük megváltoztatásában.
Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelek személyes és beható megismerésére, mely elengedhetetlen feltétele, hogy mindenkinek személyre szabott oktatást nyújthassunk. Megtanítjuk többek között, hogyan  fejleszd személyiségedet és vigyél tudatosságot életed minden területére. 
Gyakorlati oktatásunk hatásának eredményeképpen, a belső, valódi magabiztosság tesz Téged vonzóvá a hölgyek szemében –  ún. “csajozós dumák” és őszintétlen gesztusok nélkül.

Honnan indultunk?

A KarizMan (több névváltozáson átmenve) egy 2007-ben indított, non-profit kezdeményezésből vált 2011-re Magyarország vezető ismerkedést oktató cégévé. Ádám, csapata segítségével éveken keresztül több, mint 3000 férfinek tartott különböző ingyenes tanfolyamokat, tréningeket, előadásokat, táborokat és konferenciákat és ért el hatalmas változásokat az ügyfelek életében. Az egyre növekvő érdeklődés miatt 2011-re egy jól menő vállalkozássá nőtte ki magát a KarizMan, budapesti irodával és több munkatárssal.

Freiwill Ádám, az alapító

Az alapító és cégvezető, Freiwill Ádám híre a nyomtatott és az online sajtóba is gyorsan eljutott, emellett több TV és rádió műsor vendége is volt. Nemzetközi téren is kiváló kapcsolatokat ápol a szakma kiválóságaival, több nagynevű külföldi tréner és oktató is ellátogatott már rendezvényeire.

Gondolom szeretnéd megtudni, hogyan jutottam el oda, hogy férfiaknak és nőknek segítek a boldog párkapcsolat megtalálásában és fenntartásában? Miért fektetek nagy hangsúlyt az önmegismerés, önfejlesztés és a belső út alappilléreire? Több, mint 12 évvel ezelőtt az egész munkát és tapasztalatszerzést önmagammal kezdtem el.

Nem értettem a nőket, nem tudtam mit kezdeni a belső félelmeimmel és sok-sok kudarc, gyakorlat és tapasztalat kellett ahhoz, hogy ez megváltozhasson. A változás nem volt könnyű, életem egyik legnehezebb időszakát éltem meg akkor. A fejlődésem története másokat is inspirált és idővel elterjedt a híre. 2007 óta több ezer emberrel foglalkoztam személyesen, 2009 óta pedig már vállalkozásszinten végzem csapatommal ezt a hivatást, napi szinten.
Ügyfeleink közül sokan már boldog házasok és több olyan kapcsolat létrehozásában is volt lehetőségünk “segédkezni”, amiből már gyermekek is születettek.
Azt gondolom, hogy mindenki a saját boldogságának a kovácsa, és aki beleteszi az időt, az energiát és igazán akarja a változást az életében, az előrejut. Ő eredményt ér el és szeretetteljes emberi kapcsolatokra tesz szert.

Hitvallásom a régi bölcsesség: “Ismerd meg önmagad és megismered a világot.”

Ha megismered önmagadat és nekilátsz “kigazolni a belső kertedet”, azaz folyamatosan csiszolgatsz a fejlesztendő területeken – és közben a mában és nem a mának élsz, már neki is láthatsz annak, hogy tegyél valamit a (jövőbeli) párodért, embertársaidért és a világért.Tapasztalatom szerint az igazi boldogság az az elégedett állapot, mikor A FELADATODAT végzed nap mint nap és HALADSZ ELŐRE AZ ÚTON embertársaiddal együtt. Ehhez először meg kell találnod az életcélodat és azokat az embereket, akikkel egy úton akarsz járni.

Tehát fel kell tenned a kérdést:

Mit is akarok valójában? Merre akarok tartani az életemmel? Mihez és kikhez akarok kapcsolódni és kikhez nem?

Így válik idő után életed központi mozgatórugójává a szeretet, az elfogadás, a tenni akarás és a jóakarat. Ezt tudja működtetni a tiszta és őszinte kommunikáció, a manipulációmentes ismerkedés és a fejlődésorientált, szeretetközpontú párkapcsolat. Erre az útra rátalálni majd haladni rajta sokszor fáradságos, olykor szenvedéssel teli, de egyben csodálatos is és nagyon megéri. Ebben tudok neked és tudunk egymásnak segíteni. Ez lett a küldetésem és amit igazán élvezek benne az az, hogy nap mint nap a női és férfi lélek mélységeibe merülhetek le buvárruha nélkül. 🙂

Kedvenc idézetek:

“Akinek van miért élnie, az szinte bármilyen hogyant kibír.” –

Friedrich Nietzsche

“Szeretni valakit, az több, mint egy erős érzés – az döntés, ítélet és ígéret.”

Erich Fromm

A vállalkozásról

csapatkep-nagypshopos1920p2

Személyre szabott és célirányos oktatásainkhoz olyan szakembereket válogatunk ki több száz jelentkező közül és képezzük ki, akik tehetségüket és kreativitásukat ügyfeleink javára fordítják. A jelenleg alkalmazott szakképzett trénercsapat ismerkedési, párkapcsolati, személyiségfejlesztési és lifestyle tanácsadókból, tánctanárokból, humor és verbális önvédelem trénerekből áll. Trénereink neves magyar (ELTE/CORVINUS) és külföldi egyetemeken tanultak/tanulnak, számos coach-programon résztvettek (NLP, Tony Robbins, Rich Litvin, Brandon Buchard), hogy tudásukat professzionális módon is megalapozzák.

Budapesten van a központunk, ennek ellenére az ország, sőt Európa több országából (főként: Ausztria, Németország, UK, Belgium, USA) kapunk megkereséseket.

Mit kaphatsz tőlunk?

Gyere és vágj bele a fejlődésbe!