Blogcikkek

Hogyan legyél sikeresen ismerkedő, karizmatikus férfi?

Mi tart vissza téged attól, hogy minden egyes nap cselekedj?

Miért nem vagy még sikeresen ismerkedő, karizmatikus férfi kép 1Elgondolkodtál-e már azon miért nem tetted meg azokat a lépéseket, amik eljuttatnak a legmagasabb szintre? Ha teljesen őszinte vagy magadhoz te is tudod, hogy minden tudás elérhető számodra, amire szükséged van ahhoz, hogy Karizmatikus Férfi legyél. A probléma nem az, hogy nem tudod mit kéne csinálni. A probléma az, hogy nem csinálod. 

Ebben a cikkben is leírhatnék 50 taktikát, amit alkalmazhatnál, de ha nem veszed észre, hogy más okai is vannak annak, hogy nem cselekszel, akkor totál felesleges.

Sokkal könnyebb arra fogni mindent, hogy nem tudod hogy kell csinálni és szükséged van még több tanácsra. Naponta több mint 10 emailben feltett kérdésre adok választ és sajnos sokan mégsem teszik meg a szükséges lépéseket, annak ellenére, hogy tudják mit kéne tenniük. Sokkal könnyebb azt mondani, hogy még nem tudom mit kell tennem, ezért még utána olvasok, kérdezek mielőtt cselekednék, minthogy leásnék a mélyére a dolgoknak és kideríteném, hogy miért is nem cselekszem. Ennek itt most vége lesz. Most megtudod miért nem cselekedtél eddig. A válasz egyszerű.

NEM MERTÉL SZEMBENÉZNI A FÉLELMEIDDEL!

És mi most szembe fogunk nézni a félelmeiddel. Nekem sem volt könnyű bevallani magamnak, hogy vannak félelmeim és azért nem cselekszem. Senkinek nem könnyű szembenézni velük. Ha azonban nem vallod be magadnak, hogy azért nem cselekszel, mert félsz, azért jössz fel kifogásokkal, más programokkal, mert félsz, bármennyi tudást halmozol fel, soha nem fogod kihozni magadból és az életedből a maximumot. Örökre azon a szinten fogsz maradni, ahol most vagy. Az én legnagyobb félelmem az életben, hogy nem hozom ki belőle a maximumot. Mik lehetnek a te félelmeid?

Megosztom veled azt a 9 leggyakoribb félelmet a társkereséssel kapcsolatban, ami megakadályozza a férfiak 90%-át a cselekvésben:

  1. Nem vagyok elég értékes a nők számára
  2. Nem vagyok elég magabiztos
  3. Nem nézek ki elég jól
  4. Nincs elég pénzem
  5. Nem vagyok elég magas
  6. Túl idős vagyok
  7. Nem tudom, hogy csináljam
  8. Nem tudom, hogy mit mondjak
  9. Nincs időm rá, hogy fejlődjek

Gondold át, te melyiktől félsz igazán? Vagy melyik félelmeddel félsz szembe nézni? Hiába írok le neked bármilyen taktikát. Ha nem ismered fel a félelmeidet, nem fog segíteni semmi sem. Ez akadályoz meg minket abban, hogy hihetetlenül sikeresek legyünk nem csak a ismerkedésben, hanem az élet bármely területén. Ezért van az, hogy több ezer ember olvassa naponta az anyagokat, nézi a videókat, mégis nagyon kevés jut el a legmagasabb szintre és hódítja meg álmai barátnőjét. Mert ez nem csak az információról szól. Ez arról is szól, hogy folyamatosan legyőzöd saját magad. Éppen ezért azt szeretném, ha most 5 percre kikapcsolnál mindent. 5 percre elővennél egy lapot, lenémítanád a telefonod, elmennél a géptől egy olyan helyre, ahol csak te vagy.

Miért nem vagy még sikeresen ismerkedő, karizmatikus férfi kép 2

Itt pedig szeretném, ha leírnád mi az a 3 dolog amitől félsz és visszatart téged attól, hogy kiemelkedő sikereket érj el. De ne csak a félelmeket írd le. Írd le azt is, hogyan jöttél rá, hogy ez tart téged vissza! Hogyan alakult ki ez a félelem az életedben. És végül írd le, hogyan fogsz ezen változtatni! Azonban nem elég csak leírni saját magadnak. Írd le itt alul kommentbe, hogy mi a te 3 legnagyobb félelmed és hogyan jöttél rá, hogy ez tart téged vissza.

Oszd meg velünk, hogyan alakult ki, valamint hogyan fogsz rajta változtatni, mert akkor nézel szembe igazán a félelmeiddel, ha megosztod másokkal is, főleg olyanokkal, akik ugyanebben a helyzetben járnak, mint Te!

Ha nyitott vagy arra, hogyan törd át a gátjaidat, erősítsd önbizalmadat és érj el mielőbb sikereket a nőknél, akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg.